Rijbewijs B (personenauto)

Je kunt bij bij Rijschool Lidy terecht voor het behalen van rijbewijs B, personenauto (automaat). Er wordt gereden met een Toyota CHR Hybrid.

Tijdens de rijlessen wordt aandacht besteed aan alle onderwerpen welke bij het examen getoetst worden. De vorderingen worden op een digitale leskaart bijgehouden en na elke les besproken. Deze kaart kan de leerling online inzien.

De prijs van een rijles (60 minuten) bedraagt € 52.00. De kosten voor een examen bedragen € 225.00.

Waarom lessen in een automaat?

Het rijden met een automaat komt de verkeersveiligheid ten goede, je kunt immers constant de aandacht bij het verkeer houden. Ook de fabel dat een schakelauto sportiever zou zijn, is onzin.

Voor sommige leerlingen is het, door wat voor oorzaak ook, wat lastig om alle complexe handelingen bij het autorijden uit te voeren. Voor deze mensen is de automaat meestal een uitkomst.

Ook leerlingen die toch van plan zijn om automaat te gaan rijden, kunnen beter in een automaat examen doen. Het aantal lessen is behoorlijk minder in een automaat.

Kortom, in veel gevallen is het lessen in een automaat een aanrader!

Leerlingen voor een schakelauto kunnen terecht bij rijschool Rijden met Marcel (voorheen rijschool Lidy). Klik op de link om naar de website te gaan: www.rijdenmetmarcel.nl

Lidy Ellenkamp

Lidy Ellenkamp

Lidy Ellenkamp geeft rijlessen voor rijbewijs B. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met haar op.

Lidy: 06-54294672 / lidy@lidy.nl